VBW: Duik erin!

Vakantiebijbelweek 2021

Heb jij ook zo’n zin in de zomervakantie?

Dat de zon schijnt en je lekker kan buiten spelen.

Dat je gaat zwemmen met je vriendjes en een bommetje maken of duiken van de hoge duikplank. Of gaan vissen langs de waterkant en een ijsje eten of een glas koel water drinken. Of heerlijk luieren in je hangmat en in een goed boek duiken! Je raadt het misschien al het VBW thema van dit jaar is….

DUIK ERIN!

We duiken in de Bijbel, het Woord van God, luisteren, lezen bijbelverhalen, zingen, we gaan “water” spelletjes doen, knutselen en nog veel meer.

Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van 12 juli t/m 15 juli van 9.30 uur tot 11.30 uur in De Nieuwe Boet te Watergang van harte welkom. Graag even aanmelden; VBW-waterland@outlook.com

Op donderdagavond 15 juli willen we de vbw afsluiten met pannenkoeken eten, een buitenspel en een swingende afsluiting in het park van Ilpendam (dit onder voorbehoud, hierover wordt u nog verder geïnformeerd)

Wanneer u wilt komen kijken tijdens de VBW-week bent u van harte welkom, maar wel graag even aanmelden.

Wij willen u vragen voor het organiseren van de Vakantiebijbelweek, voor de leiding en de kinderen te bidden. Al 39 jaar organiseren we met veel plezier en enthousiasme de VBW en we hopen ook dit jaar het weer te mogen organiseren. Graag vragen we om wijsheid en kracht van God voor een mooie en gezegende week.

Met vriendelijke groet namens het VBW-team,

Astrid Wals

Beperkt aantal plaatsen. Wij volgen de Corona richtlijnen.

Contactpersoon Ilpendam –  Anja Walter: tel. 020-436 08 83

Contactpersoon Watergang – Mirjam van Vuure: tel. 020-4360134

Contactpersoon Tienervbw – Hulda Hoogendoorn: tel. 020-4360494