Welkom! Op deze site is een eerste indruk van onze kleurrijke gemeente te vinden. Kijk gerust rond!

Laatste Nieuws

 • Informatie Hemelvaartsdag 2017

  Informatie Hemelvaartsdag 2017

    Na de kerkdienst in Watergang willen wij eerst koffiedrinken in de kerk. Waarna wij vertrekken voor onze wandeltocht in Broek in Waterland. Het is de bedoeling dat u op eigen gelegenheid vertrekt naar Broek in Waterland , maar wellicht …Lees verder »
 • Uit met de gemeente 2018

  Uit met de gemeente 2018

  Een tijdje  geleden hebben we een inventarisatie gehouden om te zien of er voldoende belangstelling is voor een Gemeente weekend in 2018. Hierop hebben een flink aantal mensen aangegeven dat ze bij een volgend gemeente weekend  graag mee willen. Er …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 23 april

  Bijbellezing zondag 23 april

  Zondag lezen we voor het laatst uit Lucas, de bijna laatste woorden over Jezus’ eerste ontmoeting met zijn leerlingen na zijn opstaan. Lucas 24:36-49 Het is een ontmoeting waarin Jezus aan het woord is. En de leerlingen, ze zijn opvallend stil, …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 16 april

  Bijbellezing zondag 16 april

  Op de Paasmorgen lezen we ook uit Lucas, hoofdstuk 24:1-12. De boodschap spat er vanaf: Hij leeft! En we kijken met name naar een woord rond Petrus, het woord ‘verwondering’. Een woord wat denken en redeneren te boven gaat. Een woord wat …Lees verder »
 • Bijbellezing vrijdag 14 april

  Bijbellezing vrijdag 14 april

  We lezen in de dienst op de Goede Vrijdag de hele gang van Jezus in arrestatie, veroordeling en kruisiging. We doen dat vanuit Lucas. Voordat we het Avondmaal vieren staan we stil bij last words van Jezus vanuit 22:37, over …Lees verder »
 • Paasvoorstelling Simon en zo 15 april 2017

  Paasvoorstelling Simon en zo 15 april 2017

  poster simonenzo 15-04-17 Zaterdag 15 april om 14.30 uur in het dorpshuis de Nieuwe Boet van Watergang is het zover. Dan geeft het kindertheatergroep “Simon en Zo” een paasvoorstelling. Op een hele mooie interactieve manier vertellen ze het paasverhaal. Kom …Lees verder »