Welkom! Op deze site is een eerste indruk van onze kleurrijke gemeente te vinden. Kijk gerust rond!

Laatste Nieuws

 • VakantieBijbelWeek 2017 (T)op survival!!

  VakantieBijbelWeek 2017 (T)op survival!!

  kijk voor foto’s bij informatie/foto en video Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juli wordt in Ilpendam en Watergang weer een VakantieBijbelWeek georganiseerd. Elke dag van 9.30 – 11.30 uur zijn alle kinderen van groep 1 t/m 8 …Lees verder »
 • Nacht zonder dak 2017 Regio Waterland

  Nacht zonder dak 2017 Regio Waterland

  Ook dit jaar doen wij net als vorig jaar tijdens de tiener Vakantiebijbelweek weer mee aan Nacht Zonder dak Het Programma ziet er als volgt uit; Op vrijdagavond 28 juli verzamelen we om 20.00u op het trapveld in Watergang (tegenover dorpshuis …Lees verder »
 • Een Impressie van de Hemelvaart Smartphone puzzeltocht in Broek In Waterland.

  Een Impressie van de Hemelvaart Smartphone puzzeltocht in Broek In Waterland.

  Een groep van 45 personen heeft op Hemelvaartdag een puzzeltocht in Broek in Waterland gemaakt. Voor de jeugd was er een smartphone foto opdracht aan verbonden. Sam van Merode stuurde het volgende filmpje in: ImpressieLees verder »
 • Uit met de gemeente 2018

  Uit met de gemeente 2018

  Een tijdje  geleden hebben we een inventarisatie gehouden om te zien of er voldoende belangstelling is voor een Gemeente weekend in 2018. Hierop hebben een flink aantal mensen aangegeven dat ze bij een volgend gemeente weekend  graag mee willen. Er …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 23 april

  Bijbellezing zondag 23 april

  Zondag lezen we voor het laatst uit Lucas, de bijna laatste woorden over Jezus’ eerste ontmoeting met zijn leerlingen na zijn opstaan. Lucas 24:36-49 Het is een ontmoeting waarin Jezus aan het woord is. En de leerlingen, ze zijn opvallend stil, …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 16 april

  Bijbellezing zondag 16 april

  Op de Paasmorgen lezen we ook uit Lucas, hoofdstuk 24:1-12. De boodschap spat er vanaf: Hij leeft! En we kijken met name naar een woord rond Petrus, het woord ‘verwondering’. Een woord wat denken en redeneren te boven gaat. Een woord wat …Lees verder »