Welkom! Op deze site is een eerste indruk van onze kleurrijke gemeente te vinden. Kijk gerust rond!

Laatste Nieuws

 • Bijbellezing zondag 19 februari

  Bijbellezing zondag 19 februari

  We hopen zondag verder te lezen uit Lucas 9, nu vers 51-56. Daarin is er een confrontatie tussen volgelingen van Jezus en mensen die andere wortels hebben en andere overtuigingen rond geloof en God. We zien we een vorm van religieus geweld …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 12 februari

  Bijbellezing zondag 12 februari

  Rond de viering van het Avondmaal lezen we opnieuw het gedeelte wat we vorige week ook lazen, Lucas 9:23-27. Jezus spreekt over zelfverloochening en kruisdragen. Het zijn woorden die het volgen van Jezus op het scherpst van de snede zetten. …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 5 februari

  Bijbellezing zondag 5 februari

  Komende zondag lezen we over ‘kruisdragen’, Jezus die waarschuwt dat het volgen van Hem geen weg van alleen maar overwinning is, maar ook van lijden. We lezen dit vanuit Lucas 9:23-27. Maarja, hoe lijden wij 21-eeuwse christenen die leven in …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 22 januari

  Bijbellezing zondag 22 januari

  We hopen komende zondag verder te lezen uit Lucas. Dit keer over een geschiedenis die alle Evangelieschrijvers beschrijven, de wonderbare spijziging, Lucas 9:10-17. Het is een gedeelte waarin nuchter wordt nagedacht, maar waarin er ook verwachting is van een wonder. …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 15 januari

  Bijbellezing zondag 15 januari

  Tot en met Pasen hopen we te lezen uit het Nieuwe Testament en wel uit het Evangelie naar Lucas. Zondag beginnen we met hoofdstuk 7:18-35. Daarin staat de vraag centraal rond de identiteit van Jezus. We zien dat zijn bediening …Lees verder »
 • Bijbellezing Oudjaarsavond en Nieuwjaarsmorgen

  Bijbellezing Oudjaarsavond en Nieuwjaarsmorgen

  Rond de overgang van 2016 naar 2017 lezen we uit het Psalmenboek, Psalm 103:1-22. Een Psalm die uitbundig oproept om God te loven. Op oudjaarsavond staan we stil bij het tweede deel van de Psalm, over de kwetsbaarheid en het …Lees verder »