Welkom! Op deze site is een eerste indruk van onze kleurrijke gemeente te vinden. Kijk gerust rond!

Laatste Nieuws

 • Bijbellezing zondag 22 januari

  Bijbellezing zondag 22 januari

  We hopen komende zondag verder te lezen uit Lucas. Dit keer over een geschiedenis die alle Evangelieschrijvers beschrijven, de wonderbare spijziging, Lucas 9:10-17. Het is een gedeelte waarin nuchter wordt nagedacht, maar waarin er ook verwachting is van een wonder. …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 15 januari

  Bijbellezing zondag 15 januari

  Tot en met Pasen hopen we te lezen uit het Nieuwe Testament en wel uit het Evangelie naar Lucas. Zondag beginnen we met hoofdstuk 7:18-35. Daarin staat de vraag centraal rond de identiteit van Jezus. We zien dat zijn bediening …Lees verder »
 • Bijbellezing Oudjaarsavond en Nieuwjaarsmorgen

  Bijbellezing Oudjaarsavond en Nieuwjaarsmorgen

  Rond de overgang van 2016 naar 2017 lezen we uit het Psalmenboek, Psalm 103:1-22. Een Psalm die uitbundig oproept om God te loven. Op oudjaarsavond staan we stil bij het tweede deel van de Psalm, over de kwetsbaarheid en het …Lees verder »
 • Bijbellezing Kerstavond en Kerstochtend

  Bijbellezing Kerstavond en Kerstochtend

  Om de komst van onze Heer Jezus naar deze aarde te vieren komen we zaterdagavond en zondagmorgen bij elkaar. Op Kerstavond staan we stil bij de naam Immanuel, die Jezus vanuit het Oude Testament wordt toegezegd. ‘God met ons’ betekent …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 18 december

  Bijbellezing zondag 18 december

  Zondag hopen we te lezen uit een Profetenboek wat we nog niet hebben geopend, en dat is Zacharia. Daarvan hoofdstuk 8:1-8. Het is een blik in de toekomst. Een prachtig beeld komt naar voren van een plek waar kinderen in …Lees verder »
 • Bijbellezing zondag 4 december

  Bijbellezing zondag 4 december

  We lezen zondag de laatste woorden van het Oude Testament, zoals die aan ons zijn overgeleverd, Maleachi 3:13-4:6. Ze werpen een prachtig licht vooruit op Kerst, over de eindeloze liefde die spreekt uit de komst van Jezus. Het is ook …Lees verder »