Maandag 18 juli begint de Vakantie Bijbel week weer. Al jaren vieren wij samen met de kinderen deze week. Er wordt gezongen, geknutseld, wij spelen een spel en luisteren naar een Bijbelverhaal. Iedereen van 4 TM 12 jaar is van harte welkom! Wij zien er naar uit om de kinderen te ontmoeten.

Op donderdag is er ook nog een avond ter afsluiting met pannekoeken eten een groot spel. Daarna zijn de ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen, buren, kortom iedereen welkom om te komen kijken wat wij samen deze week hebben gedaan. Ook is er een boekentafel van de Christelijke boekwinkel uit Purmerend. De opbrengst is geheel voor deze winkel.

Deelname aan de week is gratis, maar als een u een bijdrage wilt geven willen wij dit donoren aan World Vision. Zij ondersteunen kinderen in armoede.

meer info of vragen:

Mirjam van Vuure 020-4360134