Wij hebben het voornemen om van 12 t/m 14 juni 2020 weer een gemeenteweekend te houden.

En die gaat dit keer weer naar “de Welstand” in Pingjum omdat dit toch wel een erg leuke locatie is. Het is een mooie ruime landelijk gelegen boerderij in Friesland. Op ongeveer een uur rijden vanaf Ilpendam / Watergang.

Het beloofd weer een zeer mooi en gezellig weekend te worden net als voorgaande jaren.

U kunt zich aanmelden bij onderstaande personen. Wij zijn nu weer volop bezig met een leuk programma dat weer anders is dan vorige keer zodat ook degenen die al geweest zijn weer wat nieuws kunnen doen. Er is natuurlijk volop gelegenheid om gezellig met elkaar bij te praten of elkaar beter te leren kennen.

De prijzen zullen om en nabij hetzelfde zijn als vorige keer.

Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in, u toch ook?

Tot dan!

Groeten van Diede, Robert, Theo en Jessica