Afgelopen 26 augustus heeft World Servants Monnickendam haar actieseizoen afgetrapt met cakeverkoop in een dienst van de Protestante Gemeente Monnickendam. Nadat we in 2017 in Malawi hebben gebouwd aan twee klaslokalen en latrines, was een deel

van de groep zo enthousiast dat een deel van de groep in 2019 weer wilden gaan. Dit jaar zijn dat vier kleine groepjes die naar Ecuador, Ghana, Oeganda en Malawi gaan.

We hebben in september niet stil gezeten. Zaterdag 22 hebben we in het Luthers Clubhuis een driegangendiner georganiseerd. Voor 40 man werd een heerlijk diner uitgeserveerd, dat opgeleukt werd door enthousiaste musici die na het Soundbites Festival spontaan voor onze gasten kwamen spelen. Ook hebben we een autowasstraat georganiseerd. Op zaterdag 29 september ging de groep met sponsen, sproeislangen en droogdoeken auto’s te lijf om ze weer te laten blinken. Die dag werden er 101 auto’s gewassen! Een fantastisch resultaat.

 

Tussen al deze grote acties door heeft de groep zichzelf ook beschikbaar gesteld om kleinere, persoonlijke klussen op te pakken. Zo werden er niet alleen tot boom uitgegroeide struiken gesnoeid, grote tuintegels verwijderd en een oude inboedel naar het grofvuil gebracht, maar ook zelfs een dakkapel gebouwd!

 

World Servants Monnickendam is iedereen dankbaar die zich afgelopen maand voor de groep heeft ingezet. Dankzij het ontvangen enthousiasme hebben we al een derde van de benodigde 33.000 euro op kunnen halen! We zijn dus flink opgeschoten, maar er ook nog lang niet. We hebben nog een groot bedrag nodig. Wilt u bijdragen? Dat kan via geef.ws/monnickendam. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.wsmonnickendam.nl (ook voor een actueel overzicht van de aankomende acties), onze Facebook “World Servants Monnickendam” of mailen naar worldservants monnickendam@outlook.com.

NL33 RABO 0342 8591 53 t.n.v. Diaconie PGM o.v.v. World Servants Monnickendam