Voor de 37e keer werd de VakantieBijbelWeek(VBW) georganiseerd.

Het thema van dit jaar was: Zoek je mee?!

Met ongeveer 80 kinderen verdeeld over 3 locaties, Ilpendam, Watergang en de Tienergroep zijn we op zoek gegaan naar Jezus. D.m.v. verhalen, spelletjes, proefjes, zingen, speurtochten, werkjes kregen we antwoord op de vragen: ”Wie is Jezus, Waar woont Jezus en Wat doet Jezus?” Na 4 ochtenden hadden we antwoord op deze vragen en sloten we de VBW spetterend en warm af met pannenkoeken eten, een buitenspel en een swingende afsluiting. Tijdens de afsluiting lieten we aan ouders, opa’s en oma’s  en andere belangstellenden horen en zien wat we de afgelopen dagen gehoord, geleerd, gevoeld en gezien hadden.

Tijdens de afsluiting was er een collecte voor World Vision en de totale opbrengst was ca. € 100,-. Ook was er een boekentafel met boeken en leuke spulletjes uit de Christelijke boek- en CD shop “Het Goede Nieuws” uit Purmerend. De verkoopopbrengst was ca. € 80,-.

 

Ook hebben de kinderen een bijbeltekst geleerd:

”Zoek eerst het koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.” Mattheus 6:33

Wees niet bezorgd, de Here God zorgt voor ons. Als je op Hem vertrouwt en tot Hem bidt, zal Hij voor je zorgen. Zet de Here God op de eerste plaats en dan zal Hij je eten, drinken en kleding (etc.) geven. Maak je niet druk over de dingen van morgen. De Here God helpt en zorgt voor ons.

 

We mogen dankbaar zijn dat de Here God voor ons zorgt en dat we weer een VBW mochten organiseren en aan zoveel kinderen van de liefde van God mochten vertellen.

Kijk voor foto’s bij Informatie/foto’s en video’s.

Tot de 38e Vakantiebijbelweek!