Ook in 2018 organiseert St. Onvergetelijke Zomerkampen in Otterlo weer christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma’s en superleuke activiteiten!

Hun motto:

Zij geloven dat een christelijk zomerkamp een enorm waardevolle onvergetelijke ervaring voor elk kind is. Een week lang samen spelen, knutselen, leren, de natuur in, genieten, lachen, vrienden maken, uitgedaagd worden en verhalen horen uit de Bijbel. Naast wat uw kind thuis, op school en in de kerk mee kan krijgen, is een week kamp een hele waardevolle aanvulling. Veel kinderen kijken later terug op de zomerkampen die ze hebben meegemaakt als weken die echt impact hebben gehad!

Al 40 jaar hebben ze ervaring met het overbrengen van de geloofsoverdracht op een moderne en creatieve manier en werken veel met media, toneel en muziek. Verder weten ze heel goed de balans te leggen tussen het inhoudelijke programma en de verschillende activiteiten.

Natuurlijk laten ze de bijbelse principes en waarden ook terugkomen in hoe we met elkaar en met de natuur omgaan. Ieder kind is waardevol en mag zijn of haar plekje in de groep innemen. God heeft iedereen bijzonder geschapen, ieder met zijn eigen talenten die je mag ontdekken. Daarom hechten ze heel erg veel waarde aan het groepsproces waarbij er niet gepest wordt en niemand buiten de boot valt. Dat doen ze vanuit de overtuiging dat God van elk kind houdt en het waardevol vindt!

Programma Kinderkamp

Op het kinderkamp “Het Mussennest”  is er elke ochtend een afwisselend eigentijds programma met zang, een boeiend verhaal uit de Bijbel en een creatieve verwerking. Er is een apart programma voor onder- en bovenbouw. Hierna komen de kinderen met hun eigen groepje bij elkaar om verder te praten over het dag-thema.

Na het middageten gaan de groepen meestal naar het bos voor de allerleukste klassieke kampspellen in een modern jasje. Denk aan; levend stratego, de vossenjacht, het nachtspel, de bonte avond en natuurlijk het kampvuur.

Op het kampterrein bevinden zich de verschillende kampgebouwen waar ze de ochtendprogramma’s houden, eten en waar de slaapzalen zich bevinden.

De kinderkampweken worden gehouden van za.21/07 tot vr.27/07 en van za.28/07 tot vr.03/08.

Voor verdere informatie en inschrijving: www.onvergetelijk.nl Op zondag 8 juli wordt er tijdens de eredienst een diaconale collecte gehouden voor deze stichting.