Een tijdje  geleden hebben we een inventarisatie gehouden om te zien of er voldoende belangstelling is voor een Gemeente weekend in 2018. Hierop hebben een flink aantal mensen aangegeven dat ze bij een volgend gemeente weekend  graag mee willen. Er lijkt dus voldoende draagkracht te zijn . De organisatie van het Gemeente Weekend is naar Friesland geweest om poolshoogte te nemen van de accommodatie welke we op het oog hebben en is zeer enthousiast teruggekomen. In Friesland net over de afsluitdijk ligt vlak bij het plaatsje Pingjum de groepsaccomodatie  “De Welstand” . De Welstand is een klassieke Friese boerderij  die in gebruik is als groepsaccomodatie en die plaats bied aan +/- 60 personen. Er is nog plaats voor een beperkt aantal personen dus wil je mee geef je dan op bij een van de leden van de organisatie.  Bij  het behalen van het maximale aantal personen sluiten we de inschrijving. Op deze website en in het kerkblad willen we u/jullie  regelmatig op de hoogte houden van de plannen voor dit weekeinde. Let op dit  Gemeente uitje is niet met Hemelvaart maar zal plaats vinden van vrijdag 8 juni t/m zondag 10 juni.

In eerste instantie was het de bedoeling om op 10 juni s’middags  onze eigen kerk te bezoeken, we kijken nu of het ook mogelijk is om in Friesland een dienst bij te wonen of op De Welstand een kerkdienst te organiseren.

Nieuwsgierig geworden kijk klik dan op onderstaande link

www.dewelstand.nl

Roos, Jessica,Robert, Peter,Diede en Theo